TISZTA VÍZ Környezetvédelmi Kft.
1184 Budapest, Kubinyi Imre u. 9. 

Telefon: +36 1... megnézem
+36 3... megnézem

Mutassa térképen!

Csatornakamerázás

Rendszeresen eldugul a lefolyó?

CsatornakamerázásAz ismétlődő dugulás lehet csatornarepedéstől, gyökérbenövéstől, csatornatöréstől, lehet akár csatornasüllyedéstől, csatornaöregedéstől, szabálytalan építéstől, és akár nem szakszerű használattól is.

Hogy tisztán látható legyen a dugulás oka, közvetlenül a kamara behelyezése előtt átmossuk a csatornát. A mosás azért fontos, mert egy hajszál is repedésnek látszik. Ha pedig hasa van valahol, ott pang a víz, amely nem tiszta még az esőcsatornánál sem, főleg a szennyvízcsatornánál!

Csatornakamerával nincs többé titok, hogy mi okozza a visszatérő dugulást. Ha megtudja, hogy mi okozta a dugulását, főleg, ha meg is látja, akkor többé nem lesz gondja, mert a megoldást a munkatársunk azonnal megmondja.

Aki megfogadja a duguláselhárítónk tanácsait, annál a megrendelőnél ugyanazon a helyen ugyanattól a dologtól többé nem lesz dugulás. Ez nem ámítás! 

A tanácsaink miatt szeretnek, megbecsülnek, ezért ajánlanak minket. A tanultakat mindig megköszönik, mert rengeteg pénz megtakarítható egy kis odafigyeléssel. 

Ügyfeleink hálásak, és nem felejtenek el bennünket, mindenkinek elmondják, hogy valójában nekik milyen egyszerű volt megszabadulniuk a rendszeres dugulástól.

CsatornamosásA nonstop ügyeletes a közelben lévő legközelebbi csatornakamerázót azonnal küldi:

+36 30/5200 600

A telefonos ügyfeleknek az MTT Médiás napi kedvezmény jár a munkadíjból.