Ráczió Stúdió Rácz Zsuzsa duguláselhárító és megelőző specialista
1184 Budapest, Kubinyi Imre u. 9. 

Telefon: +36 1... megnézem
+36 3... megnézem
sms: ... megnézem

Mutassa térképen!

Csatornatisztítás, csatornakamerázás

Rendszeresen eldugul a lefolyó?

CsatornakamerázásAz ismétlődő dugulás lehet csatornarepedéstől, gyökérbenövéstől, csatornatöréstől, lehet akár csatornasüllyedéstől, csatornaöregedéstől, szabálytalan építéstől, és akár nem szakszerű használattól is.

Hogy tisztán látható legyen a dugulás oka, közvetlenül a kamara behelyezése előtt átmossuk a csatornát. A mosás azért fontos, mert egy hajszál is repedésnek látszik. Ha pedig hasa, vagy teknője van valahol, ott pang a víz, amely nem tiszta még az esőcsatornánál sem, főleg a szennyvízcsatornánál!

Csatornakamerázással megoldódik a rejtély, hogy mi okozza a visszatérő dugulást. Ha megtudja, hogy mi okozta a dugulását, főleg, ha meg is látja, akkor többé nem lesz gondja, mert a megoldást a munkatársunk azonnal megmondja.

Aki megfogadja a duguláselhárítónk tanácsait, annál a megrendelőnél ugyanazon a helyen ugyanattól a dologtól többé nincs dugulás. Ez nem ámítás! 

A gyorsaságunk, az alaposságunk és a tanácsaink miatt szeretnek, megbecsülnek, ezért ajánlanak minket. A tanultakat mindig megköszönik, mert rengeteg pénz megtakarítható egy pici odafigyeléssel. 

Ügyfeleink hálásak, és nem felejtenek el bennünket, mindenkinek elmondják, hogy valójában nekik milyen egyszerű volt megszabadulniuk a rendszeres dugulástól, és kaptak egy örök barátot, a mi duguláselhárítónkat.

CsatornamosásA nonstop ügyeletes a közelben lévő legközelebbi csatornakamerázót azonnal küldi:

+36 30/5 200 600, vagy sms: +36 30/396 2922

A telefonos ügyfélnek az MTT Médiás kedvezmény jár a munkadíjból.


ÜGYFÉLVÉLEMÉNY

Azért ragaszkodom a DugiZsuzsi társaságához, mert milliméter pontosan megmondják, hogy hol van a csatornában a hiba, ezért nem kell az egész rendszert kicserélni, hanem csak egyetlen helyen kell a csatornát kijavítani. Eddig rendszeresen jöttek a duguláselhárítók, mind azt mondták, hogy az egész csövet cseréltessem ki a föld alatt. Nagyon sok pénzt takaríthatok meg a csatornakamerázással, mert nem kell az egész kertet felásni, nem kell újra beültetni virágokkal. Ezt a rengeteg pénzt a családomra költhetem. Sz. Kata

 

ÖSSZES VÉLEMÉNY>>

 


 

Itt is megtalál minket:
 dugulaselharitas.hu

Facebook.com/DugiZsuzsi/