Ráczió Stúdió Rácz Zsuzsa duguláselhárító és megelőző specialista
1184 Budapest, Kubinyi Imre u. 9. 

Telefon: +36 1... megnézem
+36 3... megnézem
sms: ... megnézem

Mutassa térképen!

Csatorna nyomvonalkeresés

NYOMVONALKERESÉS FÜSTTEL

Vajon, merre mehet a csatorna?

Ha vizesedik az épület fala, és nem látni az aknát, vagy éppen jó lenne átépíteni a teljes rendszert, vagy vajon melyik csatorna a csapadéké, és melyik lehet a szennyvízé, ekkor keressük a vezetékek nyomvonalát füsttel. Hol megy ki az épületből, hol megy ki a kertből az utca felé? Hol vannak a fordítóaknák? Van-e tisztítónyílás? Lehet, hogy lefedték, leföldelték, bebetonozták, leaszfaltozták. 

A legújabb technikák ellenére a befújt porlasztott vízfüsttel megtalálni a nyomvonalat környezetkímélő, látványos és olcsó. A csatornakeresést kombinálni szokták a megrendelők a rendszer átmosásával, csatornakamerázással, és a nyomvonal lerajzolásával.

Most hívja az ügyeletet, és egyeztessen nappali időpontot, mert ez nemcsak nagy munka, de csak nappal látható. Ha az MTT Médiára hivatkozik, a munkadíjból kedvezményt kaphat.

NYOMVONALKERESÉS VÍZFESTÉSSEL

Ha nagy az összevisszaság a régen ott hagyott csatorna és az újonnan kiépített csatornarendszer között, vagy valamelyik csatorna feláztatta az épület falát, ilyenkor egy másik olcsó és megbízható dolog a hagyományos vízfestés.

A vízfestés befejezése után érdemes azonnal átmosatni, lerajzoltatni, esetleg lefilmezni az udvari, alagsori, pincei csatornarendszert.

Most hívja az ügyeletest, és egy korai időpontban állapodjék meg vele, mert fényes nappal minden jól látható. Telefonáljon, hogy a legközelebbi mestert kiküldhesse: +36305200600 Ne felejtse el kérni a kedvezményes, akciós munkadíjat.

 

ÜGYFÉLVÉLEMÉNY RÓLUNK

 

Azért szeretem ezt DugiZsuzsi csapatát, mert akkorra ér a helyszínre, amikorra megígérte. Előre elmondja, hogy mit miért fog csinálni. És valóban, azt teszi. Nem bonyolít, nem bont, nem használ vegyszert, igazi környezetbarát egyedi technológiát képvisel. Ott a helyszínen egy saját szerszámot gyártott pillanatok alatt a csavarhúzójából, hogy a vízkövet eltávolítsa a WC-csészém aljából. És meg is tette. D. Terézia

 

ÖSSZES VÉLEMÉNY>>

 


 

 

Itt is megtalál minket:

dugulaselharitas.hu

Facebook.com/DugiZsuzsi/