TISZTA VÍZ Környezetvédelmi Kft.
1184 Budapest, Kubinyi Imre u. 9. 

Telefon: +36 1... megnézem
+36 3... megnézem

Mutassa térképen!

Nyomvonalkeresés

NYOMVONALKERESÉS FÜSTTEL

Vajon, merre mehet a csatorna?

Ha vizesedik az épület fala, és nem látni az aknát, vagy éppen jó lenne átépíteni a teljes rendszert, vagy vajon melyik csatorna a csapadéké, és melyik lehet a szennyvízé, ekkor keressük a vezetékek nyomvonalát füsttel.

A legújabb technikák ellenére a befújt porlasztott vízfüsttel megtalálni a nyomvonalat környezetkímélő, látványos és olcsó. A csatornakeresést kombinálni szokták a megrendelők a rendszer átmosásával, csatornakamerázással, és a nyomvonal lerajzolásával.

Most hívja az ügyeletet, és egyeztessen nappali időpontot, mert ez nemcsak nagy munka, de csak nappal látható. Ha az MTT Médiára hivatkozik, a munkadíjból kedvezményt kaphat.

NYOMVONALKERESÉS VÍZFESTÉSSEL

Ha nagy az összevisszaság a régen ott hagyott csatorna és az újonnan kiépített csatornarendszer között, vagy valamelyik csatorna feláztatta az épület falát, ilyenkor egy másik olcsó és megbízható dolog a hagyományos vízfestés.

A vízfestés befejezése után érdemes azonnal átmosatni, lerajzoltatni, esetleg lefilmezni az udvari, alagsori, pincei csatornarendszert.

Most hívja az ügyeletest, és egy korai időpontban állapodjék meg vele, mert fényes nappal minden jól látható. Telefonáljon, hogy a legközelebbi mestert kiküldhesse: +36305200600 Ne felejtse el kérni a mai telefonos kedvezményes munkadíjat.