Ráczió Stúdió Rácz Zsuzsa duguláselhárító és megelőző specialista
1184 Budapest, Kubinyi Imre u. 9. 

Telefon: +36 1... megnézem
+36 3... megnézem
sms: ... megnézem

Mutassa térképen!

Áraink

Az a változatlan, hogy minden folyamatosan változik

A pillanatnyi áraink is átmenetiek. Egy csomó körülmény befolyásolja. Ma még ennyibe kerül. A holnap annyira kiszámítható, amilyenek a körülmények. Ezért most érdemes döntenie, mert az Ön állapota, helyzete is folyamatosan változik.

Minél inkább halogatunk, annál rosszabbul járunk vészhelyzet esetén. Mert bennünk van mindig az optimizmus, hogy „hátha magától…” megoldódik, megszűnik a probléma. Sajnos, általában cselekvés nélkül nem nagyon jön be.

Valamit most kell tennie!

Ha akarja, közösen kiszámoljuk, hogy az Ön problémája ma még mennyiből úszható meg úgy, hogy Ön a legkisebb ráfordítással jól járjon, és minél gyorsabban túljusson ezen a gondon. A konkrét helyzet alapján lehet, hogy adok egy-egy praktikus tanácsot, hátha megszüntetheti a dugulást saját kezűleg, Ön.

Ha ez nem sikerül, vagy ilyen eszébe sem jut, akkor az ár kiszámolása érdekében pár kérdést teszek fel. Mert nincs két egyforma dugulás! Mindegyiket más okozza.

Több adatból pontosabb helyzetképet kapunk, könnyebb a konkrét probléma meghatározása, és a precízebb az előzetes ár.

Az egységárak alapján Ön is kalkulálhat. Árainkat tekintse meg itt: 

A végső árat persze a helyszínen a duguláselhárító munkatárs mondja meg munkakezdés előtti felmérésekor. Előfordult már, hogy a bejelentő eltúlozta, és nagyobb gondot látott. Ilyenkor a tényleges, kisebb értékű munkadíjat fizethette ki. Ez így korrekt.

Volt olyan is, hogy valaki elnézte a hiba méretét, és nem is a valós hibáról beszélt, csak arról, amit ő tapasztalt, és a többit nem tartotta fontosnak még megemlíteni sem.

Akit kiküldök Önhöz, a legjobb szakemberek egyike, nem fog bennünk csalódni. A helyszínen kiszámolt előzetes árat, amit mond a duguláselhárító munkatárs, azért a munkáért csak annyit  fizet. Nincs nálunk utólagos felár. Menet közben pedig nem változtatunk az áron.

Számla nélkül sokkal drágább!

Egyes titkos telefonszámmal rendelkező, névtelenül hirdetők „elfelejtenek” számlát adni. Ők utolérhetetlenek, ha véletlenül megismerik őket, azt mondják, hogy bizonyítsák be a károsultak. Ilyen körülmények között állunk mi helyt. Átadjuk a névjegyünket és interneten elküldjük vagy postázzuk a dokumentumokat. Harmincegyedik éve duguláselhárítunk. Ha eddig nem csaltunk, nem fogjuk most elkezdeni.

A számla az Ön bizonyítéka, hogy a keletkezett kára mitől is volt, és a kár okát meg is szüntettük. A  számlára, a teljesítésigazolásra és az előtte-utána fotókra fizet a biztosító. Tartsa csak meg a számlát! Hiszen számla nélkül Ön nem várhat el garanciát!