Ráczió Stúdió Rácz Zsuzsa duguláselhárító és megelőző specialista
1184 Budapest, Kubinyi Imre u. 9. 

Telefon: +36 1... megnézem
+36 3... megnézem
sms: ... megnézem

Mutassa térképen!

Kapcsolat

DUGULÁSELHÁRÍTÁS
TISZTA VÍZ Környezetvédelmi Kft. és Ráczió Stúdió Rácz Zsuzsa, alias DugiZsuzsi csatornatisztító specialista

Központ: 1184 Budapest, Kubinyi Imre utca 9. 
Non Stop Duguláselhárító, Szivattyúzó
 

Csatornakamerázó ügyfélszolgálat: +36 (1) 388 2000 
Éjjel-nappali Központi Kerületi Duguláselhárító, Szivattyúzó, Csatornakamerázó Ügyelet: +36 30/5 200 600

sms: +3630/396 2922

A hatékonyság érdekében HÍVJON és NE ÍRJON!

Hivatkozzon az MTT Médiára, az Oldalam.hu-ra illetve a Telefonkönyvre és aznap ÖN valamilyen meglepetésmunkadíj-kedvezményben részesül. Minél több dolgot rendel, annál több akcióban részesülhet.

Nyitvatartás: NON-STOP

 

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

 

DugiZsuzsi – csak egy reklámfogás?

Micsoda kétértelmű név! Az ember rögtön fantáziál. De, amikor bajban van az ember és felhívja a számot, rácsodálkozik, hogy egy valódi hozzáértő, vidám és rátermett csatornaszakértő nővel van dolga. Telefonon elmondtam, hogy mi a baj, mit tapasztalok, tanácsot kértem.
A legnagyobb meglepetésemre nem továbbított senkihez DugiZsuzsi, hanem még meg is dicsért az alapos megfigyelésemért és az áramlástani jártasságomért. Majd részletesen elmondta, hogy mivel mi mindent tehetek, hogy a kezdődő dugulást én magam miképp szüntethetem meg. És amikor megkérdeztem, hogy mennyivel tartozom, a válasza: - Ha sikerül, mondja el másnak is! Sikerült. Köszönöm.
D. Jutka

 

Dugulás a csatornaszellőzőben

Hogyan került csatornaszag a lakásba felújítás után? Hiába vizsgálta a vízszerelő, nem jött rá. DugiZsuzsi megkért, hadd menjen fel a tetőre, hogy megvizsgálja a csatornaszellőzőt. Létrán mászott fel. És lejött egy kis madárfészekkel. Szerencsére nem volt benne tojás. Valószínűleg egy madárpár tojni készült, és ezért építette a fészkét. A madárfészek helyére visszakerült a helyéről kiesett és a tetőn landoló csatornaszellőző. Rögtön megszűnt a bűz a lakásban. Azóta a madaraknak kiakasztok télen madáreledelt, és mindig van friss víz részükre a kertemben. Ezt DugiZsuzsinak köszönhetem. -  L. József

 

 

ÖSSZES VÉLEMÉNY>>

 


 

 

Itt is megtalál minket: 

 dugulaselharitas.hu 

Facebook.com/DugiZsuzsi/