Ráczió Stúdió Rácz Zsuzsa duguláselhárító és megelőző specialista
1184 Budapest, Kubinyi Imre u. 9. 

Telefon: +36 1... megnézem
+36 3... megnézem
sms: ... megnézem

Mutassa térképen!

Szivattyúzás

szivattyúzásHa a pincéjét elöntötte a víz akár csőtörés, vagy dugulás miatt, hívja ügyeletünket, azonnal indulunk, és segítünk. Szivattyúzást vállalunk!

A nagynyomású ipari szivattyúink 36.000 litert szívnak fel egy méter magasságra egy óra alatt. Kiváló a 3 milliméterig felszívó szivattyúnk is. A nagy teljesítményű vizes porszívó pedig nemcsak teljesen felszívja a kifolyt vizet, sőt a szőnyegből is kiszivattyúzza a vizet, amelytől a szőnyeg annyira elnehezülhet, hogy mozgatni is lehetetlen.

A professzionális duguláselhárítónk szivattyúzás előtt megszünteti a dugulást akciós kedvezményes áron. A sárgavillogós szivattyús autónk messziről felismerhető.

Érdemes a szerelő kiérkezéséig mindent a telefonjával lefotóznia, írjon leltárt a biztosítónak, aki az érthető és részletes számláinkat, szakvéleményünket elfogadja. 

Ha kéri, fertőtlenítünk is.

A legközelebbi szivattyú ügyelet: +36 30 520 0600 

Kérje az akciós telefonos MTT Média kedvezményét.

 

ÜGYFÉLVÉLEMÉNY

A duguláselhárító mindenhez ért?                   

Én azt hittem, dugulásom van, mert nem folyt el semmi sem. Kiderült, hogy csak az átemelő szivattyú tengelyére tekeredett fel a feleségem egyetlen hajszála! Az képes volt megállítani a szivattyút és még meg is görbítette azt a forgó tengelyt. Azt mondta Dugi Zsuzsi munkatársa, hogy érdemes a szűrőt a kád leeresztésekor vagy a tusoláskor használni, mert ennyire erős tud lenni egy hosszú hajszál. Soha nem gondoltam volna, hogy egy duguláselhárító ennyire figyelmes. Megtalálja, kiemeli azt a nehéz szivattyút, szétszedi, megkeresi, megszünteti a hibát, összeszereli, visszarögzíti a helyére azt a nehéz nagy szivattyút, feltakarít maga után, fertőtlenít, mindent egyszerre és alaposan kipróbál, letesztel, és amikor megtapasztalja, hogy az összes vizes rész tökéletesen működik, akkor örül, hogy segíthetett. Szerintem nincs még egy ilyen csodacsapat. Csak ajánlani tudom Dugi Zsuzsiékat.  
H. Géza

TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK>>

 


 

 

Itt is megtalál minket:
 dugulaselharitas.hu

Facebook.com/DugiZsuzsi/